A Social Friend a közösségi oldalak legjobb barátja

social friend

Facebook oldalak karbantartása és működtetése

Az üzleti célú Facebook oldal minősége nem mérhető a rajongók számával, a közösségi média kiépítése pedig nem a like-ok céltalan vadászata.

Fontos, hogy a Facebook oldal tudatosan és hatékonyan működjön. A tanácsadás, az alapos konzultáció vállalatokkal, sportolókkal, sportcsapatokkal és a menedzsment-tel a termék- vagy szolgáltatási kampányokat és statisztikai értékeléseket illetően.

Social-Media-Kampányok

Fontos, hogy a kampányai során kitűzött célokat a lehető legjobban teljesítsük. Pontosan meghatározzuk a célközönséget és a demográfiai adatokat, majd ügyfeleinkkel együttműködve a kampányt leghatékonyabban levezetjük.

Gondoskodunk arról, hogy a legtöbbet hozzuk ki a kampány költségvetéséből.

Social Media-Megoldások A-tól Z-ig

186 / 5000 Fordítási találatok Nem csak a Facebook lézetik. Egy jó kampánynak szilárd talajon kell állnia. A YouTube, az Instagram, a Foursquare, a Pinterest vagy a Google segítségével hatékonyan elérheti célközönségét .

Komplett kampánymegoldást kínálunk a design-t, fotózást, videó gyártást, marketinget beleértve a teljes működésig.

 


Tanácsadás,
audit

Külső szakértőként minden közösségi médiafelület mást mond nekünk.

Az audit ellenőrzés során azonosíthatók a problémák, felfedezhetők az erősségek és gyengeségek, majd javaslatokat kapunk azok kiküszöbölésére.

 


Google hirdetési kampányok szervezése

Szinte minden esetben fontos a megjelenés más területeken, valamint a területén.

Egy jó kampány összetett. Kampányokat is létrehozunk a Google AdWords, az Etarget, a CTNetwork segítségével, mérjük a teljesítményt és optimalizáljuk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a kampány költségeiből.

 


Ha többre van szüksége - E-Mail Marketing

Komplex szolgáltatást kínálunk, amely nem csak e-mailek küldését jelenti.

A tervezéstől az értékelésig támogatjuk Önt a következőkben: tervezés, programozás, szöveges tartalom fejlesztése, publikálás, sikerellenőrzés, elemzés, optimalizálás, statisztikák készítése és elemzése. A GDPR szabályainak betartásával.